cv50 v2

Wat is de club van 50?

De Club van 50 is een initiatief van het bestuur van Basketbal Vereniging Leeuwarden met als doel meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren en nieuwe omzetstromen te genereren voor onze vereniging.
Heel bewust wordt er voor gekozen om de club van 50 op te zetten voor particulieren welke de vereniging een warm hart willen toedragen. Voor zakelijke ondersteuning zijn er diverse sponsormogelijkheden welke we graag aanbieden via onze sponsorcommissie.

Wie kan er lid worden van de club van 50?
Iedereen ouder dan 18 jaar kan lid worden van de club van 50. het is mogelijk om individueel of als koppel lid te worden.

wie zijn er al lid?

Hoe word ik lid van de club van 50?
Men wordt lid door het invullen van het inschrijfformulier (te downloaden van de site) en dit ondertekend te mailen of in te leveren bij een van de leden van de ledenadministratie.

Wat zijn de kosten voor de Club van 50?
De naam zegt het eigenlijk al: € 50,- per jaar.

Hoe loopt het lidmaatschap van de club van 50?
Het lidmaatschap loopt vanaf 1 januari t/m 31 december.

Hoe worden de leden van de club van 50 geïnformeerd ?
De leden worden via de e-mail en/of de website (nieuwsbrief) op de hoogte gehouden van de gang van zaken. 

Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald?
Jaarlijks zal er een bijeenkomst worden georganiseerd. Alle deelnemers van de club van 50 worden hiervoor uitgenodigd. Ruim voor deze bijeenkomst wordt aan de deelnemers gevraagd om een bestedingsdoel te benoemen. 

Wil je lid worden?
Dat kan natuurlijk gelijk. Vul het inschrijfformulier in en lever deze in bij:

Of stuur even een mailtje naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we mailen het inschrijfformulier even naar je toe.