Lidmaatschap

Denk je dat basketbal ook je sport is? Bij de Basketbal Vereniging Leeuwarden zijn er op dit moment zo'n 250 actieve leden welke de sport bekleden en ben je natuurlijk van harte welkom. Wil je eerst even proberen? Geen enkel probleem. Ieder aspirant lid bieden we de gelegenheid om drie maal geheel kostenloos mee te komen trainen en te kijken of de sport is wat diegene ervan verwacht. Wil je weten wanneer je kan trainen, kijk dan bij de trainingstijden om je leeftijdsgroep te bezoeken. 

Ben je er toch niet helemaal zeker van welk team het beste bij je aansluit, neem dan gerust contact op met de voorzitter van de Technische Commissie. 

Kosten

Als lid van een vereniging betaal je uiteraard contributie. De bepaling van de contributie is op basis van je leeftijdscategorie en op basis van je team. Een overixht van de contributies bij de vereniging vind je hier.

Aanmelding

Ben je er helemaal uit en ben je smoorverliefd geworden op deze sport, dan zit er niets anders op dan je aan te melden. Hierin gaan we met zijn allen ervan uit dat je lidmaatschap voor een onbepaalde tijd is. Binnen ons downloadcentrum vind je het aanmeldingsformulier om je aan te melden via de secretaris van de vereniging. Uiteraard mag je de trainer ook vragen om een aanmeldingsformulier. Deze heeft ze doorgaans van het bestuur gekregen.

Opzeggen

Om verschillende redenen kan het natuurlijk zo zijn dat je de sport niet verder meer kan beoefenen. Dan is opzeggen het enige remedie. Opzeggen kan eens per seizoen en wel voordat het nieuwe seizoen gaat starten. Dit betekent dat we graag je afmelding willen ontvangen voor 1 mei. Opzeggen kan hierin, net als je aanmelding, uitsluitend schriftelijk. Hiervoor kan je een brief sturen naar het algemene adres van de vereniging, te weten:

Ledenadministratie BV Leeuwarden
p.a. Kalverdijkje 77a
8924 JJ   Leeuwarden

We verzoeken in de brief je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden alsmede de reden van opzeggen. Als alternatief kan je het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken. Hier eveneens graag een ingescand document, voorzien van handtekening. Je lidmaatschap eindigt dan per 30 juni. Tot die tijd ben je dus nog gewoon lid van de vereniging.