Social Media

Tegenwoordig is er een te kust en te keur aan Social Media. Ook wij van Basketbal Vereniging Leeuwarden maken hier gebruik. Zo zijn we te vinden op twitter, facebook, google+ en linkedIN. Een heleboel verschillende pagina's ... maar hoe worden ze eigenlijk gebruikt? Wij hebben daar een beeld bij hoe het aangestuurd moet worden zonder een wildgroei te krijgen.

   Facebook

Voor wat betreft Social Media de belangrijkste pagina. Alle nieuwsberichten, uitslagen, feitjes, wedstrijdaankondigingen, roddeltjes ... je vind ze hier. Het adres van onze pagina is https://www.facebook.com/bvleeuwarden/. Door de pagina te 'liken' krijg je de informatie ervan op je tijdlijn

   Twitter

Een tweet is een kort berichtje. Twitter gebruiken wij vooral voor het aankondigen van nieuws en de uitslagen van de wedstrijden.

   LinkedIN

Op linkedIN vind je de meer 'formelere' nieuwsberichten. Zaken welke direct gerelateerd zij aan financien en bestuurskwesties ... die vind je hier

   Google+

Op Google+ gaat het ons eerlijk gezegd niet om de nieuwsberichten binnen de kringen. Het zijn juist twee producten van Google welke we heel graag gevuld willen hebben, maar waar we Google+ voor benodigd zijn. Het youtubekanaal hopen we te vullen met samenvattingen en Google-photos linked direct naar ons foto-album.