×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 205 niet laden
JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 216 niet laden
donderdag, 11 oktober 2018 10:38

Fysiotherapie voor leden vereniging

Written by

Dit jaar wordt er gestart met een sportspreekuur op de club om leden van BV Leeuwarden de gelegenheid te geven sneller advies te krijgen over een opgelopen blessure. Het spreekuur wordt verzorgd door Remko Oord, Sportfysiotherapeut bij Fysiotherapie en training Vos en Ghoochannejhad.

Voor wie? Voor alle leden van BV Leeuwarden die een blessure hebben opgelopen. Verder geven wij ook advies en/of therapie bij:

  • Sportblessures
  • Andere klachten waardoor je niet meer kunt basketballen
  • Blessurepreventie
  • Trainingsmogelijkheden, conditionering, kleding en schoeisel
  • Sportmedische begeleiding: trainingsprogramma’s en prestatieverbetering
  • E.H.B.S.O.: eerste hulp bij sportongevallen
  • Preventieve screening voor teams (conditie-kracht metingen zoals max. spronghoogte etc)

Waar/Wanneer? Een afspraak maken kan heel makkelijk via Whatssapp of e-mail zodat je zo snel mogelijk kan worden gezien in de EHBO-ruimte van het Kalverdijkje of in het gezondheidscentrum Bonnehus te Leeuwarden.

Whats App: 0634132942 (Remko – Sportfysiotherapeut Msc)
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*(Vermeld je naam, team en een beknopte beschrijving van je blessure!)

donderdag, 11 oktober 2018 00:06

Vereniging gaat samenwerking aan met Decathlon

Written by

De sponsorcommissie van BV Leeuwarden heeft in navolging van Aris een samenwerkingsverband met Decathlon Leeuwarden tot stand gebracht. Onze coaches, scheidsrechters en teams worden door deze samenwerking verwend met nieuw materiaal. Hiermee kan een ieder aan het werk om de trainingen en wedstrijden goed te laten verlopen en er zullen 2 leden extra worden verwend.... Hoe wie wat waar zullen we binnenkort bekend gaan maken.

woensdag, 10 oktober 2018 23:58

Textielstra nieuwe leverancier kleding

Written by

Basketbal Vereniging Leeuwarden heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met de firma Textielstra uit Sneek voor het leveren van de wedstrijdkleding voor de vereniging. De eerste sets zullen in de loop van het seizoen aan enkele teams uitgereikt worden en wordt de nieuwe kledinglijn gefaseerd ingebracht binnen de vereniging. Naast de wedstrijdkleding gaat textielstra ook de kleding leveren voor de trainers en coaches en heeft een shirt ontworpen voor de scheidsrechters binnen de vereniging. Deze shirts, maar ook aavullende kleding, passend in deze lijn is voor iedereen beschikbaar en ook direct te bestellen via de ingerichte webshop. Op http://www.bvleeuwardenshop.nl is de webshop te vinden.

woensdag, 12 september 2018 13:43

Heb jij de Sportlink App al?

Written by

Aankomend weekend worden de eerste wedstrijden gespeeld. Net als afgelopen seizoen wordt ook dit seizoen met Sportlink en de bijbehorende app en digitale wedstrijdformulier (DWF) gewerkt. Heb jij de Sportlink app Basketball.nl al geïnstalleerd? Alle leden van de NBB gaan ook komend seizoen als speler, scheidsrechter, coach of jurylid weer met deze app aan de slag. Download hem snel via www.sportlink.nl/basketball-nl (iOS en Android) en blijf op de hoogte van jouw wedstrijden en die van je favoriete team. Dit kan ook als toeschouwer! 

Download nu de app (Android en iOS) en weet meer over jouw wedstrijden, wanneer je moet fluiten of tafelen. Op de speciale Sportlinkpagina staat uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat!

Ben je lid van de vereniging, zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat de basketbalvereniging bekend is. En zorg dat je, als speler, voor de eerste wedstrijd je pasfoto hebt ingevoerd in de app (als dit nog niet is gebeurd). Lukt dat niet, zorg er dan voor dat je bij de wedstrijd een legitimatiebewijs bij je hebt of vraag de ledenadministratie.

woensdag, 12 september 2018 01:54

Aanpassing spelregels seizoen 2018-2019

Written by

Met ingang van 1 oktober 2018 zijn er diverse aanpassingen van de spelregels, maar uiteraard gaan we ze al toepassen met ingang van het eerste weekend. Zowel de landelijke als de afdelingsscheidsrechters zijn tijdens hun stages op de hoogte gebracht van de aankomende wijzigingen. Alle wijzigingen zijn op de website van de FIBA te vinden. Voor een overzicht, klik hier. Een korte samenvatting:

woensdag, 05 september 2018 01:59

Spelregelbewijs: nieuwe mailing verzonden

Written by

Als voorloper van de aankomende scheidsrechteropleidingen, zijn vandaag de aanschrijvingen verzonden voor het behalen van het spelregelbewijs. Iedereen die nog niet in het bezit is van òf een BS2 licentie òf een vrijstelling heeft en daarnaast geboren is in 2002 of eerder, heeft deze mail ontvangen. Opgave voor de scheidsrechteropleidingen zal spoedig volgen. Voor de leden geboren in 2003 en 2004 zal op een later moment de activeringsmailing verzonden worden. In ieder geval veel succes!

maandag, 03 september 2018 01:45

Zending Let's Play 2018

Written by

Zojuist is naar eenieder de Let'sPlay 2018 verzonden. Daarin vind je de laatste informatie over de start van het seizoen. Gelukkig zien we dat vele mailadressen correct zijn en krijgen we geen grote hoeveelheden meer terug. Mocht je lid of ouder zijn en je hebt geen mail van ontvangen, neem dan graag contact op met de ledenadministratie voor de controle op de correctheid van je vermelde mailadres. Controleer uiteraard wel even je 'spamfilter'.

maandag, 03 september 2018 01:37

beschikbaarheid kalverdijkje

Written by

In navolging van de berichtgeving over de beschikbaarheid van de zaal op vrijdag 7 september 2019, een kleine rectificatie. In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving kent de sporthal aan de Rengerslaan, maar juist het Kalverdijkje op deze vrijdag geen beschikbaarheid. Dit betekent dat de trainingen op vrijdag welke gepland in het Kalverdijkje, plaats vinden in de sporthal aan de Julianalaan. De trainingen in sporthal Rengers vinden 'gewoon' doorgang.

vrijdag, 31 augustus 2018 02:53

De vereniging en de sleepwet

Written by

Het verenigingsleven en de sleepwet, een combinatie waar menig bestuurder zich nog afvraagt wat hij of zij kan en mag. Ook binnen de vereniging zitten we met dezelfde vraag en zijn we op het moment als bestuur aan het onderzoeken hoe we onze informatiekanalen in kunnen passen in deze omvangrijke wet. Vooralsnog hebben we ervoor gekozen om persoonlijke informatie enkel kenbaar te maken voor hetgeen wat noodzakelijk is. Vooralsnog betekent dit dat we enkel de achternaam en de initiatlen hebben vermeld in de teamindelingen op de website. Meer informatie wordt er niet uitgegeven voordat we hebben onderzocht wat we kunnen en mogen en grensgevallen hebben uitgesloten middels bepalingen en voorwaarden. 

Een gevolg van deze sleepwet is dat we op dit moment dan ook geen informatie uitwisselen, voor wat betreft contactgegevens van de leden, met de trainers en coaches. Aan de trainers en coaches wordt dan ook aangegeven om op de training, persoonlijk, kenbaar te maken wat de contactgegevens zijn en op wat voor manier ze gebruikt gaan worden. Uiteraard willen we deze situatie zo spoedig mogelijk verduidelijkt hebben zodat we op een zo'n correct mogelijke wijze in de informatievoorziening kunnen voorzien.

Sportlink

Naast de website, e-mail en facebook is de applicatie van sportlink bij uitstek het platform waarin al onze wedstrijdspelende leden en functionarissen hun wedstrijden kunnen bekijken. Daarnaast vormt het platform de basis voor de gehele ledenadministratie. Voor leden tot 16 jaar gelden bijzondere bepalingen. Sportlink heeft hierin een uitleg gegeven:

Pagina 1 van 7